Комплект за възстановяване на резби, M5-M12, 131 части TMP Topmaster

Арт. №: 339704

Комплект за възстановяване на резби TOPMASTER

Доверете се на TOPMASTER за перфектното решение при възстановяване на развалени резби с нашия комплект за възстановяване на резби. Този иновативен комплект е създаден да направи процеса бърз, лесен и ефективен, осигурявайки висококачествени резултати при всяко приложение.

Защо да изберете Комплекта за възстановяване на резби от TOPMASTER?

  • Предназначение: Независимо дали сте професионален майстор или хоби-изработчик, нашият комплект е незаменим помощник при възстановяване на развалени резби на всякакъв вид материали.
  • Качество и иновации: Нашите инструменти са изработени от здрави материали и са снабдени с иновативни технологии, които гарантират дълготрайна издръжливост и прецизност при работа.
  • Лесно приложение: Комплектът включва специално свредло и метчик, предназначени да пробият нов отвор и да нарежат нова резба на мястото на старата. Нашите инструменти са проектирани така, че да улеснят процеса на възстановяване и да спестят време на потребителя.
  • Оптимални резултати: С нашите иновативни материали и технологии, може да бъдете сигурни в качеството на вашата работа. Комплектът за възстановяване на резби ще ви помогне да постигнете гладки и здрави резби, които ще осигурят стабилност и надеждност във вашия проект.
  • Удобство и преносимост: TOPMASTER комплектът за възстановяване на резби е компактен и лесен за съхранение. Той е идеален за работа както в работилницата, така и на места извън нея. Използвайте го удобно и където ви е необходимо.
  • Подходящ за различни приложения: Нашите инструменти са подходящи за възстановяване на резби върху разнообразни материали като метал, пластмаса и дърво. Това ги прави универсални и удобни за всякакви проекти.

Инструкции за употреба

  1. Със съответното свредло пробийте нов отвор на мястото на развалената резба, като се стараете да пробивате перпендикулярно.
  2. След успешното пробиване, използвайте метчика със същия размер, за да нарежете нова резба в пробития отвор. При по-твърди стомани е препоръчително да използвате масло при пробиване и нарязване, за да намалите износването на метчиците и свредлата и да съкратите времето за процеса.
  3. Поставете съответната втулка на инструмента за навиване.
  4. С избивача счупете водещата част на резбовата втулка, за да завършите процеса на възстановяване на резбата.

Не губете време и нерви с развалени резби - изберете TOPMASTER комплект за възстановяване на резби и преодолявайте предизвикателствата с лекота. Доверете се на нашите иновации и качество, и подобрете ефективността и професионализма на вашата работа.

Видео

Подобни продукти