Комплект екстрактори 9-19мм, 3/8", 10 бр. ТМР Topmaster

Арт. №: 339702

- Специализиран комплект екстрактори за разхлабване на повредени болтове и гайки с размер от 9 до 19 mm - Имат специален профил с остри ръбове, който се врязва в обработвания болт, ефективно го блокира и така позволява лесното му развиване - Може да се ползват с тресчотка с размер 3/8“ или гаечен ключ - Изработени са от висок клас хром-молибденова стомана "Cr-Mo" - Коплектът се съхранява в практичен малък алуминиев куфар, който е лесен за пренасяне

2ро поколение

Представяме ви специализирания комплект екстрактори на марката Top Master Pro - иновативно решение за бързо и ефективно разхлабване на повредени болтове и гайки с размер от 9 до 19 мм. Този висококачествен комплект съчетава уникален дизайн, изработка от изключително здрав материал и удобство в употреба, което го прави незаменим инструмент във всяка работилница и гараж.

Спецификации:

 • Присъединителен размер: 3/8"
 • Материал: Висок клас хром-молибденова стомана "Cr-Mo"
 • Поколение: 2-ро поколение
 • Разфасовка: 10 екстрактора

Комплектът включва:

 1. Екстрактор 9mm с HEX размер 16мм
 2. Екстрактор 10mm с HEX размер 16мм
 3. Екстрактор 11mm с HEX размер 17мм
 4. Екстрактор 12mm с HEX размер 19мм
 5. Екстрактор 13mm с HEX размер 19мм
 6. Екстрактор 14mm с HEX размер 21мм
 7. Екстрактор 15mm с HEX размер 22мм
 8. Екстрактор 16mm с HEX размер 24мм
 9. Екстрактор 17mm с HEX размер 25мм
 10. Екстрактор 19mm с HEX размер 27мм

Всеки един от екстракторите разполага със специален профил, оборудван с остри ръбове, които лесно се врязват в обработвания болт или гайка. Този дизайн не само гарантира надеждно фиксиране, но и предоставя възможност за лесно развиване на елемента. Също така, всеки екстрактор е снабден с HEX размери, които позволяват захват с подходящ ключ.

Комплектът е придружен от практичен малък алуминиев куфар, който не само гарантира оптимално съхранение на екстракторите, но и прави транспортирането им удобно и лесно. Така вие винаги ще имате необходимите инструменти на ръка за решаване на всяка работа, свързана с разхлабване на болтове и гайки.

Изберете надеждността и качеството на Top Master Pro - вашият незаменим партньор в поддържането и ремонта на всякакъв вид техника и оборудване.

Подобни продукти