Трите поколения ръчни инструменти Topmaster Professional

03.05.2019
Взет в ръка, дори и само поради тежестта и обема си, 228-страничният каталог на инструментите Topmaster Professional, които собственикът на марката – фирма „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, предлага през 2019 г. на нашия и редица чуждестранни пазари, респектира. Още по-впечатляваща е широката палитра от продукти на тази силно популярна у нас марка – от инструменти за работа в градината до шлосерски и специализирани инструменти, предназначени и отговарящи на високите стандарти на автосервизната дейност. Общо продуктови 12 групи, съдържащи над 1100 инструмента.
Разширявайки и едновременно обновявайки непрестанно асортимента ръчни инструменти Topmaster Professional, от 2014 г. насам „Евромастер Импорт Експорт“ ООД въведе понятието „поколение“ за своите продукти. Подобно на мобилните мрежи: 3G, 4G, а вече и 5G. Първоначално през 2014 г. се появиха инструментите от „2 поколение“. През миналата година българската компания пусна на пазара първите инструменти от най-новото към момента „3 поколение“. През тази, броят им ще нараства, защото на пазара все повече се търсят качествени инструменти.

В резултат на това естествено развитие на продуктовата гама на Topmaster Professional, на пазара се предлагат едновременно инструменти, които имат представители и на трите поколения. Така клиентът получава възможност да подбере оптималния за потребностите си инструмент. И в техническо, и в ценово отношение. Това разнообразие най-отчетливо се вижда в основния и останалите продуктови каталози на марката. За по-лесно ориентиране в многообразието от често трудно различими разновидности на един и същ вид инструменти, всеки от тях е обозначен с графичен знак, съответстващ на поколението, към което принадлежи – второ или трето. Инструментите, които нямат такъв знак, принадлежат към началната, базова група, която всъщност представлява първото поколение.

Прочети цялата статия от >> ТУК <<